Безкоштовно по Україні

ru|ua
0 800 3300 88

(Безкоштовно по Україні)

Замовити дзвінок
БЛОГ

Які квіткові букети можна подарувати на День вихователя?

Дата: 20.09.2024Переглядів: 11Коментарі: 0
Які квіткові букети можна подарувати на День вихователя?

Роль вихователя у дошкільному закладі надзвичайно важлива для формування гармонійної, впевненої у собі особистості дитини. Ці фахівці стають першими наставниками, які підтримують, допомагають, навчають та виховують малечу у перші, такі важливі роки їхнього життя. Саме тому відзначення праці вихователів стає важливим жестом вдячності. В Україні існує свято – Всеукраїнський день дошкілля, яке відмічається в останню неділю вересня. Це гарна нагода висловити вихователям подяку за їхню нелегку і таку важливу працю, а найкращим подарунком у цей день, звичайно ж, стане букет квітів. У статті блогу Украфлора ми розповімо вам про особливості букетів для подарунку вихователям і наведемо кілька прикладів таких квіткових композицій.

Принципи вибору букетів для вихователів

Перш ніж обрати букет для вихователя, варто взяти до уваги кілька важливих факторів, які допоможуть зробити подарунок доречним:

  • Безпека. Оскільки букет перебуватиме у дитячому середовищі, важливо вибирати квіти, які не є токсичними або алергенними. Варто уникати квітів із гострими шипами або соком, що може подразнювати шкіру. Також для подарунку слід підбирати квіти з легким, ненав’язливим ароматом, або взагалі без нього. Різкі або специфічні запахи можуть викликати алергію або дискомфорт у малюків, з якими вихователь проводить робочий день..
  • Форма, загальний вигляд квітки. Можна обирати квіти з простою, виразною формою, яка буде зрозумілою та приємною. Наприклад, герберигвоздики, айстри, соняшники мають чіткі, впізнавані форми і теплі асоціації. Або з більш химерною формою, такі як орхідеї. Наприклад, фантастична на вигляд та водночас безпечна протея обов’язково викличе зацікавленість.
  • Колірна палітра. Квіти у букеті мають бути яскравих, але не агресивних відтінків. Малеча завжди звертає увагу на кольори, тому букет, подарований вихователю, має бути максимально позитивним у плані забарвлення. Теплі відтінки, такі як жовтий, помаранчевий або ніжно-рожевий, створюють сердечну атмосферу радості та подяки.
  • Використання тематичного декору. Оскільки свято стосується роботи з дітьми, квіткові композиції можуть бути доповнені милими елементами – маленькими іграшками, бантиками, декоративними олівцями чи фігурками тварин. Це додасть індивідуальності подарунку і зробить його ще більш теплим та щирим.
  • Стійкість. Квіти, що призначені для подарунку вихователю, мають триматися свіжими якомога довше, тому вибір стійких видів є ключовим. Хризантеми, гвоздики та гербери краще за інші квіти зберігають свіжість навіть без особливого догляду.

3 приклади букетів

Щоб зорієнтувати наших читачів, пропонуємо описи декількох зразків букетів, які підійдуть у якості подарунків вихователям.

  1. Букет «Сонячний зайчик». Основу букету складають жовті гербери – символи сонця та життєвої енергії. Доповнює їх танацетум – квітка, що дуже схожа з ромашкою, але в мініатюрі. Декоративний елемент – напівприхована поміж стеблами м’яка іграшка, білий зайчик.
  2. Букет «М’ячики». Чудово виглядатиме композиція з різнокольорових та різнорозмірних жоржин, гербер та хризантем помпонних сортів. Ідеально куляста форма цих квітів робить їхні голівки справді схожими на м'ячики або кульки, тож діти будуть у захваті, а вихователька неодмінно щиро посміхнеться, коли отримає такий оригінальний букет у подарунок.
  3. Букет «Хмаринки». Чарівний ажурний ансамбль з білих гвоздик та гілочок блакитних гортензій виглядатиме неначе хмаринки у високому небі. Білі мереживні стрічки, що ніжно огортають квіткові ніжки і граційно звисають долу, зроблять його ще більш невагомим. Для дітей, особливо для дівчаток, це впізнаваний образ, що символізує мрії про прекрасне, а для виховательки – чудовий подарунок, вибраний від всього серця.

Звичайно, це лише приклади, але, опираючись на них, можна дати волю уяві і підібрати або створити букет для виховательки за власним смаком. Адже хто краще за вас знає, чому надає перевагу наставник саме вашої дитини? Головне – це те, що букет з такої нагоди не має бути пересічним або буденним, адже він має сподобатися не тільки виховательці, але й дітям. Ввімкніть уяву, згадайте себе у віці своєї дитини й спробуйте вибрати букет через призму дитячого сприйняття. Вас обов’язково чекає успіх! А все необхідне ви знайдете у нас – в магазині Ukraflora.

Повязані товари

Коментарі

Написати коментар


control call
Зберегти список переглянутих товарів
control call
Написати до відділу контролю сервісу
control call
Заявка на ландшафтний благоустрій.
Вид робіт:
control call
Товару немає в наявності, проте ви маєте можливість додати його
до списку очікування.
Як тільки товар з`явиться у продажу, на вашу почтову скриньку надійде повідомлення.
Вашу поштову скриньку:
Інформація для магазину:
control call
control call
request call