Безкоштовно по Україні

ru|ua
0 800 3300 88

(Безкоштовно по Україні)

Замовити дзвінок
БЛОГ

Як вибрати квіти на випускний

Дата: 18.06.2024Переглядів: 152Коментарі: 0
Як вибрати квіти на випускний

Наближається довгоочікуваний день закінчення школи, і одним із найприємніших аксесуарів, що супроводжує випускника, є квітковий букет. Вибір відповідних квітів – це важливий момент, що допомагає створити особливий настрій та наголосити на важливості цього знаменного дня. У сьогоднішній статті блогу Украфлора ми розглянемо кілька критеріїв, які слід враховувати при виборі букета на випускний.

Призначення букета

Цього особливого дня квіти можуть дарувати всі й усім: випускник – улюбленому вчителю, батько – випускниці-дочці, всі разом – урочистий букет класному керівнику чи директору школи. Окрім цього, невелика квіткова композиція може бути елементом святкового образу випускниці. У всіх випадках це будуть різні букети.

  • Квіти улюбленому вчителю. У цьому випадку школярі знають смаки та переваги того, кому хочуть висловити особливу подяку. Вибирайте квіти, які любить вчитель або ті, що найточніше передають ваше ставлення до нього.
  • Колективний букет. Він має бути особливим, що виділяється на тлі квіткового моря. Вибирайте квіти з великими голівками та на довгих ніжках, щоб подарунок виглядав урочисто, а не інтимно. Відмовтеся від монобукетів на користь збірних композицій, якщо цього вимагає випадок. І, звичайно ж, колективний подарунок має бути доволі об'ємним.
  • Квіти доньці. Ці букети вручаються після офіційної частини, тому їхній формат абсолютно довільний. На відміну від попередніх варіантів, ми говоримо про квіти, які призначені юній дівчині, тому краще, якщо вони будуть неформальнішими та мальовничішими, а сама композиція позбавлена помпезності.
  •  Букет-аксесуар. Призначення цього букетику – доповнювати образ випускниці, підкреслювати її красу, молодість та свіжість. Він має бути за замовчуванням невеликим, компактним, не привертати до себе занадто багато уваги і не містити великої кількості бутонів, щоб не асоціюватися з букетом нареченої. Краще обмежитися трьома, або навіть однією великою квіткою, віддавши перевагу зелені.

Вибір квітів

Всі квіти чудові, але деякі з них більше підходять для випускного вечора у школі. Необхідно відмовитися від квітучих рослин, у яких є очевидний чуттєвий підтекст, зосередивши увагу на тих, що символізують повагу, подяку, визнання.

  1. Троянди. Зазвичай їх асоціюють з любов'ю та пристрастю, але троянди з келихоподібними бутонами білого або темно-червоного кольору виглядають елегантно і підходять для подарунка навіть чоловікові-вчителю.
  2. Хризантеми. Ці квіти символізують шляхетність, стійкість, повагу до особистості того, кому вони призначені. Різноманітність хризантем дозволяє використовувати їх у всіх типах букетів, оскільки серед них можна вибрати сорти з великими елегантними квітками та дрібноквіткові форми, де на одній гілці розташовано безліч квіточок.
  3. Гвоздики. Знак глибокої поваги та любові. Класика, яку можна представити в осучасненому вигляді, наприклад, доповнивши гілочками евкаліпта або гіпсофіли. Крім того, гвоздики чудово виглядають у збірних композиціях, заповнюючи простір своїми мереживними пелюстками.
  4. Іриси. Символ мудрості, віри та надії. Принадність ірисів ще й у тому, що ці сезонні рослини міцно асоціюються з початком літа – часом випускних. Іриси чудово комбінуються з тюльпанами, створюючи синьо-білі композиції, що дихають свіжістю, і патріотичні – синьо-жовті.
  5. Гербери. Величезні різнокольорові «ромашки» – символ дружби, успіху, веселощів та щастя. Гербери є універсальними квітами, вони підходять для всіх типів букетів на випускний. Перевагою цих квітів також є їхня стійкість, вони більше за інші здатні зберігати свіжість без води.
  6. Лілії. Вони втілюють жіночність і шляхетність. Присутність лілій у композиції розповість про те, що дарувальник захоплений не лише високими душевними якостями одержувачки, а й її жіночою чарівністю. Якщо випускник подарує лілії молодій вчительці, це, можливо, змусить її трохи зніяковіти, але це відчуття буде приємним.
  7. Кали. Яскравий символ захоплення та преклоніння, а великі кали у білому забарвленні означають абсолютний тріумф. Кольорові кали виглядають неформальнішими, з них можна створювати квіткові композиції різних стилів, а це означає, що кали підходять для букетів будь-якого призначення. Кольорові кали досить самодостатні і не вимагають доповнень, а білим не завадить трохи зелені, що перетворить лаконічний та урочистий букет на мальовничий.

Комбінуйте квіти, враховуючи їхню символіку та призначення, експериментуйте, вибирайте свій єдиний і неповторний букет, користуючись порадами Ukraflora! І нехай ваш випускний вечір стане незабутнім!

Повязані товари

Коментарі

Написати коментар


control call
Зберегти список переглянутих товарів
control call
Написати до відділу контролю сервісу
control call
Заявка на ландшафтний благоустрій.
Вид робіт:
control call
Товару немає в наявності, проте ви маєте можливість додати його
до списку очікування.
Як тільки товар з`явиться у продажу, на вашу почтову скриньку надійде повідомлення.
Вашу поштову скриньку:
Інформація для магазину:
control call
control call
request call