Безкоштовно по Україні

ru|ua
0 800 3300 88

(Безкоштовно по Україні)

Замовити дзвінок
БЛОГ

Як вибрати ідеальний букет для першачка

Дата: 07.08.2024Переглядів: 52Коментарі: 0
Як вибрати ідеальний букет для першачка

День знань – це виключно важлива подія для будь-якого школяра, і особливо для першокласника. Саме у цей день дитина робить перший крок у шкільне життя, і важливим елементом свята є букет. Вибір відповідного букета для малюка – завдання не з легких, особливо якщо врахувати безліч нюансів, пов'язаних із комфортом та безпекою дитини. У цій статті блогу Украфлора ми пропонуємо ознайомитись із загальними принципами вибору квітів для першачків, а також розглянути кілька варіантів букетів, які можна назвати ідеальними.

Основні рекомендації щодо вибору букета

Щоб букет став для дитини приємним доповненням, а не складним випробуванням цього важливого для нього дня, слід уважно продумати кілька важливих моментів:

  • Формат. Найважливіша вимога - букет має бути невеликим і неважким, щоб малюк міг легко з ним справлятися. Оптимальним вважається компактний букет діаметром до 25-30 см і висотою не більше 40 см.
  • Аромат. Від квітів і рослин, що мають виражений запах, потрібно відмовитися, оскільки вони можуть викликати запаморочення або спровокувати алергічні реакції не тільки у маленького господаря букета, але і в інших дітей.
  • Упаковка. Обгортка букета має бути не тільки естетичною, а й якісною, вона не має бруднити руки, прилипати до них, шарудіти під час руху. Міцний і стильний на вигляд крафтовий папір – ідеальний вибір, а ось від прозорої целофанової плівки краще відмовитися, оскільки вона неприємна на дотик і надто «гучна».
  • Адресат. Слід враховувати, що кожен принесений до школи букет зрештою опиниться у руках вчителя. Для вчителів-чоловіків рекомендується вибирати букети з вертикальною архітектурою, для жінок – округлі та овальні. Строкаті композиції, що так симпатично виглядають у руках малюків, більше підійдуть молодій вчительці, але не чоловікові і не жінці солідного віку.

Квіти для дівчаток та хлопчиків

Очевидно, що при виборі букета для першокласника потрібно враховувати стать дитини.

Квіти для дівчинки

Букет для дівчинки-першокласниці – це яскравий аксесуар, одне із завдань якого підкреслити її миловидність. Ось кілька ідеальних варіантів:

  • Троянди. Мініатюрні сорти троянди-спрей – безпрограшний вибір. Ці квіти чудово виглядатимуть як у руках дитини, так і у руках вчительки будь-якого віку.
  • Айстри. Чарівні сезонні квіти з величезною різноманітністю відтінків, не надто великі та не надто маленькі. Пухнасті головки у світлих або яскравих тонах підкреслять привабливий образ першокласниці і, скоріш за все, сподобаються вчителю, оскільки айстри на День знань – це класика.
  • Хризантеми. Фаворити осені з величезним розмаїттям форм та відтінків. Різнокольорові кущові хризантеми з безліччю акуратних квіток на одній гілці виглядають легко і радісно, ​​а великі одноголові хризантеми дуже урочисто. І ті й інші чудово виглядають у руках дівчинки-першокласниці.

Квіти для хлопчика

Хлопчикам варто вибирати більш солідні букети.

  • Гладіолуси. Ці квіти для першокласника така ж класика, як і айстри, проте вони підійдуть лише високим хлопчикам і тільки за умови вкороченого стебла, щоб гладіолус раптово не виявився вищим за самого першачка.
  • Гербери. Залежно від вибраного кольору, вони можуть виглядати весело та яскраво (різнокольорові) або академічно (однотонні). Юний джентльмен з кармінно-червоними герберами – це вражає, а малюк зі строкатим букетом викликає замилування.
  • Соняшники. Неймовірно життєрадісні квіти, що дивним чином передають суть цього особливого дня. Соняшник у букеті може бути лише один, проте навіть на самоті він здатен задавати настрій усієї композиції. Дивлячись на хлопчика з соняшниками, важко не посміхнутися.

Поєднання кольорів

Для 1 вересня ідеально підходить тепла осіння палітра: жовті, червоні, оранжеві, бордові відтінки у поєднанні з базовим темно-зеленим. Букети можуть доповнюватися бузковими або рожевими квітами, що нагадують про радісні дні минулого літа. Однак не варто перевантажувати букет великою кількістю кольорів – двох-трьох відтінків буде цілком достатньо для створення гармонійної композиції.

І останнє. У цей день дуже важливо, щоби квіти були свіжими. Не слід залишати покупку на останній момент, адже через ажіотаж вибір квітів буде вкрай обмежений. Подбайте про це заздалегідь, оформіть та сплатіть замовлення у магазині з гарною репутацією, це дасть гарантію того, що у дитини будуть не тільки красиві, але й бездоганно свіжі квіти, оскільки насамперед флористи збирають вже оплачені букети. Дотримуючись цих простих рекомендацій від Ukraflora, ви забезпечите комфорт та радість дитині у її перший шкільний день.

Повязані товари

Коментарі

Написати коментар


control call
Зберегти список переглянутих товарів
control call
Написати до відділу контролю сервісу
control call
Заявка на ландшафтний благоустрій.
Вид робіт:
control call
Товару немає в наявності, проте ви маєте можливість додати його
до списку очікування.
Як тільки товар з`явиться у продажу, на вашу почтову скриньку надійде повідомлення.
Вашу поштову скриньку:
Інформація для магазину:
control call
control call
request call