Безкоштовно по Україні

ru|ua
0 800 3300 88

(Безкоштовно по Україні)

Замовити дзвінок
БЛОГ

Свято увесь рік: букети з приводу та без

Дата: 29.07.2024Переглядів: 44Коментарі: 0
Свято увесь рік: букети з приводу та без

Дарування квітів – це мистецтво, що дозволяє висловити різні почуття або послати дорогій людині меседж, виражений мовою квітів. Букети можуть говорити за нас, коли не знаходиться потрібних слів, щоб висловити аж занадто бурхливі емоції. У цій статті блогу Украфлора ми розглянемо, які букети заведено дарувати з різних приводів, а також чому так важливо дарувати букети без будь-якого приводу – просто так.

Букети з приводу

Кожне свято має свої традиції та символи, і квіткові подарунки є їхньою невід'ємною частиною. Букети, приурочені до тієї чи іншої події, мають свої особливості.

  • День народження. Для цієї радісної події обирають яскраві та життєрадісні букети. Наприклад, композиції з різнокольорових гербер або строкатих альстремерій виглядають дуже позитивно. Будучи врученими, вони завжди викликають щиру посмішку вдячності та піднімають настрій винуватця урочистості, що, власне, і є метою.
  • Весілля. Цей тип букетів потребує особливої уваги до деталей. Троянди, півонії, лілії, орхідеї, оповиті ажурною вуаллю з гілочок гіпсофіли – все це викликає цілком конкретні асоціації, нерозривно пов'язані зі шлюбною церемонією. Окремим типом весільної композиції є компактний букет нареченої, головне завдання якого підкреслити образ молодої, не привертаючи до себе занадто багато уваги.
  • Ювілей. У подібних випадках заведено дарувати солідніші, урочистіші букети. Хризантеми, кали, келихоподібні троянди – універсальні квіти, які найкраще підійдуть для створення композицій, що наголошують на значущості події. Кращою формою для ювілейного букету є вертикальна (квіти на довгих ніжках), а кольорова гама має бути стриманою, без строкатості та екстравагантності. Такий букет завжди виглядатиме дуже гідно та відповідатиме моменту.
  • День Святого Валентина. Цього дня особливо популярними стають букети з червоних троянд, що символізують всепоглинаючу любов, пристрасть. У це романтичне свято квіткові композиції не обмежують в емоціях, навпаки, чим вони яскравіші і чуттєвіші, тим краще. Округла форма, букети у вигляді сердець, квіти у коробках, троянди у скляних колбах – це безвідмовний спосіб запевнити кохану людину в глибині і силі своїх почуттів.

Букети без приводу

Дарування квітів без приводу – це чудовий спосіб висловити теплі почуття, незалежно від календарних дат. Квіти дарують, щоби підняти настрій, створити потрібну атмосферу або просто продемонструвати увагу до одержувача. Існує безліч ситуацій, коли букет квітів може стати чудовим доповненням до будь-якого дня.

  • Чарівний ранок. Якщо кохана людина, щойно прокинувшись, побачить перед собою букет прекрасних квітів з крапельками роси на пелюстках, цей день точно запам'ятається нею, як один із найщасливіших у житті. Для таких подарунків зазвичай вибирають найніжніші квіти у світлих та пастельних тонах. Вони будуть сприйматися як продовження солодкого сну.
  • Прогулянка. Що може бути приємнішим, ніж йти під руку з коханим, несучи у руках розкішний букет? Будь-яка жінка відчує себе у подібній ситуації королевою, яка притягує захоплені погляди, а може навіть викликає заздрість у жінок без букетів. І чим ексклюзивнішою буде квіткова композиція, тим яскравішими будуть почуття обох партнерів. Єдине обмеження такого «прогулянкового» букета – це розмір. Оптимальний розмір композиції забезпечить комфортне переміщення та дозволить насолоджуватися прогулянкою. Надмірно великий букет може перетворити приємне проведення часу на виснажливе випробування.
  • Вибачення. Квіти мають дивовижну здатність пом'якшувати серця і відновлювати відносини. Коли слова не можуть виразити всю глибину каяття, букет квітів може стати невербальним способом вибачитися і загладити провину. Букет-вибачення, складений із улюблених квітів одержувача, матиме особливе значення і допоможе швидше налагодити стосунки. Жест дарувальника неодмінно буде оцінений, якщо його вважатимуть щирим.

Квіти – це універсальна мова кохання та турботи. Незалежно від приводу, букети завжди приносять радість та створюють атмосферу свята. Даруйте квіти з будь-яких випадків і без приводу, і нехай кожен день буде наповнений яскравими кольорами та хвилюючими ароматами! Ukraflora готова стати вашим вірним союзником у цій чудовій справі!

Повязані товари

Коментарі

Написати коментар


control call
Зберегти список переглянутих товарів
control call
Написати до відділу контролю сервісу
control call
Заявка на ландшафтний благоустрій.
Вид робіт:
control call
Товару немає в наявності, проте ви маєте можливість додати його
до списку очікування.
Як тільки товар з`явиться у продажу, на вашу почтову скриньку надійде повідомлення.
Вашу поштову скриньку:
Інформація для магазину:
control call
control call
request call