Безкоштовно по Україні

ru|ua
0 800 3300 88

(Безкоштовно по Україні)

Замовити дзвінок
БЛОГ

Квіткові аксесуари для випускної зачіски – ідеї та натхнення

Дата: 20.06.2024Переглядів: 69Коментарі: 0
Квіткові аксесуари для випускної зачіски – ідеї та натхнення

Шкільний випускний вечір – це одна з найбільш значущих подій у житті кожної дівчини, і кожна вочевидь хоче виглядати на ньому прекрасною принцесою. Одним із ключових елементів святкового образу є зачіска, і щоб зробити її ще ефектнішою, часто вдаються до квіткових аксесуарів, адже квіти надають образу ніжності, романтичності та природності. У цій статті блогу Украфлора ми поділимося ідеями, як використовувати квіткові аксесуари для випускної зачіски.

Що слід враховувати під час вибору

Квіткові аксесуари можуть перетворити будь-яку зачіску на справжній витвір мистецтва, але можуть і зіпсувати її або виглядати недоречно. Щоб уникнути неприємних сюрпризів, слід зважати на кілька важливих факторів.

  • Кольорова гама. Підбирайте квіти у тон сукні або, навпаки, контрастні. Перші створюють спокійний та гармонійний образ, другі, будучи яскравим акцентом, додають образу випускниці динаміки. Не забувайте про манікюр! Квіткові прикраси зачіски не мають конфліктувати із кольором лаку для нігтів.
  • Тип зачіски. При виборі аксесуарів враховуйте форму та стиль зачіски. Наприклад, для складних високих конструкцій підійдуть корони та діадеми, а для легкого та розпущеного волосся – вінки та шпильки.
  • Вибір квітів. Перевагу варто надавати стійким видам, таким, які довго зберігають свіжість. У цьому списку лідирують гвоздики, хризантеми, гербери та гіпсофіли, але підійдуть також фрезії, еустоми, орхідеї та, звичайно ж, невеличкі троянди.
  • Комфорт. Оскільки аксесуари мають служити протягом тривалого часу, переконайтеся, що вони надійно закріплені і не завдають дискомфорту.

5 способів прикрасити зачіску квітами

  1. Вінок. Класичний та дуже популярний аксесуар для випускних зачісок. Вінок може бути як невеликим та лаконічним, так і пишним, об'ємним. Для ніжного та романтичного образу підійдуть мініатюрні пастельні троянди або ажурні гіпсофіли. Для більш яскравого стилю можна вибрати насичені кольори гербер або орхідей. Вінок в етностилі традиційно включає польові квіти та трави, але також можна використовувати дрібноквіткові хризантеми, анемони, еустоми.
  2. Квіти у плетіннях. Оригінальний та стильний спосіб прикрасити зачіску. Ви можете вплести невеликі квіти у коси або у локони, що вільні сплетені, спадаючи на спину, або плечі. Такий варіант особливо підходить для дівчат з довгим волоссям і створює відчуття легкості та природності.
  3. Квіткові гребені. Універсальний аксесуар, який можна використовувати для створення різних зачісок. Гребені добре фіксують волосся і одночасно служать прикрасою. Гребені з дрібними квітками створюють ніжний та романтичний образ, з великими – додають драматичності та виразності.
  4. Шпильки та заколки. Мініатюрні прикраси – чудовий спосіб додати родзинку до зачіски, не перевантажуючи її. Такі аксесуари можна використовувати для прикрашання плетінь, кіс, локонів або більш складних зачісок. Шпильки можуть бути як з однією великою квіткою, так і з декількома маленькими, шпильки завжди мініатюрні і покликані створювати майже непомітні акценти у зачісці.
  5. Діадеми, корони. Варіант для тих, хто хоче виглядати на випускному справжньою принцесою. Такі аксесуари ідеально підходять і для високих зачісок, і для розпущених локонів, і навіть для коротких стрижок, якщо підійти до питання творчо. Квіткові прикраси часто доповнюються елементами у вигляді стрічок, пір'їнок, намистин або іншої біжутерії. Розкішна корона стане головним смисловим акцентом образу та не залишить непоміченою свою власницю.

Квіткові аксесуари – це чудовий спосіб зробити вашу випускну зачіску унікальною та незабутньою для вас та інших учасників випускного вечора. Не бійтеся експериментувати, створюйте свій неповторний образ і пам'ятайте, що найголовніше – це ваше почуття впевненості у власній неперевершеності! А Ukraflora зі свого боку завжди рада допомогти, надаючи покупцям різноманітні свіжі квіти від найкращих виробників України та Європи.

Повязані товари

Коментарі

Написати коментар


control call
Зберегти список переглянутих товарів
control call
Написати до відділу контролю сервісу
control call
Заявка на ландшафтний благоустрій.
Вид робіт:
control call
Товару немає в наявності, проте ви маєте можливість додати його
до списку очікування.
Як тільки товар з`явиться у продажу, на вашу почтову скриньку надійде повідомлення.
Вашу поштову скриньку:
Інформація для магазину:
control call
control call
request call