Безкоштовно по Україні

ru|ua
0 800 3300 88

(Безкоштовно по Україні)

Замовити дзвінок
БЛОГ

Квіти в стилі бенто

Дата: 16.09.2023Переглядів: 268Коментарі: 0
Квіти в стилі бенто

Якщо Ви стежите за сучасними трендами, то, напевно, знаєте, що таке бенто. Під цим словом маються на увазі чарівні мініатюрні тортики в подарунковій упаковці – витончено оформлені ласощі, розраховані на одну персону. Ми вирішили розвинути цю ідею та перенести її основні принципи у флористику, адже у мініатюрній коробочці можуть бути не лише тортики, але й квіти. І не просто квіти, а композиції у стилі «бенто».

Концепція бенто

Бенто (яп. 弁当) – це термін, що означає японський стиль ланч-боксу, готову порцію їжі, призначену для вживання поза домом. Походження концепції бенто в Японії сягає корінням в кінець XII століття. Традиційно бенто включає рис, рибу або м'ясо і мариновані овочі, що поміщені у коробочку з кришкою. За минулі століття в культурі бенто багато чого змінювалося, проте головний принцип завжди залишався незмінним – порція розрахована на одну людину і її можна їсти, не сідаючи за стіл.

Тортики бенто (お弁当ケーキ) з'явилися вже в XXI столітті. За одними джерелами вони походять із тієї ж Японії – о 2011 році у блогера Anne можна побачити рецепти та фото бенто-десертів. Інші джерела стверджують, що подібні концепції міні-тортів вже існували в Кореї задовго до того. Швидше за все, ідея є колективним творчим продуктом інтернет-спільнот блогерів, кулінарів та кондитерів Південно-Східної Азії. Важливо, що і в цьому випадку принцип «бенто» залишився тим самим – призначені для однієї людини ласощі, що упаковані у витончену коробочку.

Подарункова коробочка бенто від Ukraflora

Ми вирішили не залишатися осторонь та підтримати тренд у своєму сегменті. Цілком зберігаючи концепцію бенто, ми пропонуємо чарівні флористичні мініатюри, які, напевно, оцінять не тільки шанувальники бенто, але й люди, які зовсім з ним не знайомі. Адже краса та стиль не вимагають пояснень, вони просто очевидні!

Наш варіант бенто є круглою або квадратною коробочкою до 15 см завширшки. Дизайн ми зберегли традиційний – такий самий, як і для тортиків бенто. У коробочку ми поміщаємо рідкісні та небанальні квіти – ранункулюси, еустоми, амариліси, гіпсофіли, екзотичні рослини. Щоб композиція зберігалася якомога довше, основи стебел обгорнуті губкою з поживним розчином. Міні-букетик у коробочці можна поливати, що подовжує термін його життя і ще довше нагадує про дарувальника цього чудового презенту.

Наші квіткові композиції бенто – це нове слово у сучасній флористиці та новий тренд в Інтернеті. Адже чарівна жива мініатюра – це ексклюзивний подарунок, здатний захопити кожну людину, якій пощастить її отримати!

Квіткове бенто – чудове доповнення до однойменного тортику, тому ми плануємо працювати у співдружності з українським виробником тортів бенто та пропонувати нашу продукцію своїм замовникам у гармонійному дуеті.

Повязані товари

Коментарі

Написати коментар


control call
Зберегти список переглянутих товарів
control call
Написати до відділу контролю сервісу
control call
Заявка на ландшафтний благоустрій.
Вид робіт:
control call
Товару немає в наявності, проте ви маєте можливість додати його
до списку очікування.
Як тільки товар з`явиться у продажу, на вашу почтову скриньку надійде повідомлення.
Вашу поштову скриньку:
Інформація для магазину:
control call
control call
request call