Безкоштовно по Україні

ru|ua
0 800 3300 88

(Безкоштовно по Україні)

Замовити дзвінок
БЛОГ

Чорна п'ятниця: свято знижок та шопінгу!

Дата: 17.11.2023Переглядів: 143Коментарі: 0
Чорна п'ятниця: свято знижок та шопінгу!

Люди у всьому світі чекають цього дня з великим нетерпінням та надією здійснити свої давні заповітні мрії. Саме у Чорну П'ятницю ми маємо можливість купити те, про що давно мріяли, але не могли здійснити свою мрію через високу ціну на бажаний предмет. У Чорну П'ятницю мрії здійснюються! Компанія Украфлора із задоволенням повідомляє своїх клієнтів та відвідувачів сайту, що у 2023 році приєднується до цієї улюбленої всесвітньої акції!

Історична довідка

Традиція влаштовувати тотальні розпродажі наприкінці листопада прийшла до нас із США. Там ця дата пов'язана зі святкуванням Дня Подяки, що відзначається в останній четвер листопада, після чого і стартує розпродаж. Чорна П'ятниця (Black Friday) є головним розпродажем року, вона ж відкриває сезон різдвяних знижок. Визначення «чорна» пов'язане з тим, що для продавця це реальний шанс вийти в плюс (бізнес-ідіома «in the black» на відміну від «in the red» – піти в мінус), оскільки кількість куплених товарів цілком покриває будь-які знижки. Таким чином, Чорна П'ятниця вигідна і для покупців, і для продавців.

В Україні традиція Чорних П'ятниць з'явилася нещодавно, не більше 10 років тому. Проте вона одразу припала до душі українцям, оскільки часом рітейлери пропонують фантастично високі знижки, причому зовсім несподівано. Саме тому ми з нетерпінням чекаємо на цю подію, небезпідставно сподіваючись впіймати «журавля у небі».

Зробіть свою Чорну п'ятницю Зеленою разом із Украфлорою!

Ми пропонуємо провести ці метушні дні (або хоча б один з них) у гармонії з навколишнім світом та із самим собою. Відверніть увагу від напруженої погоні за пилососом або телевізором і спробуйте зосередитися на прекрасному – на квітах, кімнатних рослинах, подарунках. Повірте, це принесе цілковиту вигоду, якщо продумати все заздалегідь. У Чорну П'ятницю Ви маєте можливість:

  • Купити рідкісні види за доступною ціною. Наші ексклюзивні рослини, які нечасто з'являються в акціях, будуть доступними за неймовірно вигідними цінами. Це унікальна можливість збагатити свою колекцію незвичайних рослин.

  • Створити основу зеленого куточка. Чорна П'ятниця – чудовий привід придбати одразу кілька рослин, які стануть відправною точкою надалі. Вони сформують стиль та створять неповторну атмосферу у Вашому домі.

  • Обзавестися новим інвентарем та ємностями. З ними Ви зможете пересадити рослини з Вашої колекції, що сильно підросли, в нові вазони та оновити інструмент для догляду за ними.

  • Підготуватись до Нового року. У Чорну П'ятницю Ви отримуєте можливість купити різдвяні квіти (пуансетію, шлюмбергеру, амариліс), хвойні рослини в горщиках, ексклюзивні ялинкові іграшки, щоб створити у своєму домі унікальну новорічну атмосферу.

  • Купити подарунки для близьких. Наш магазин – це справжня скарбниця Алі-Баби! Тут є все – вази та статуетки, свічки та свічники, розкішні штучні рослини-крупноміри, садові фігурки, настінні прикраси, декоративний текстиль та багато іншого. Серед товарів цього типу Ви не знайдете так званих «товарів ширвжитку», всі вони виготовлені в Європі і належать до цінового сегменту «преміум-клас».

Як бачите, ми пропонуємо шопінг (віртуальний чи фізичний), що подарує вам море позитивних емоцій і при цьому принесе очевидну вигоду. Ми даємо Вам унікальну можливість поєднати приємне з корисним!

Чорна П'ятниця 2023 в Ukraflora

Чарівне свято знижок у нашому магазині триватиме з 24 до 26 листопада. У ці дні клієнтам надається шанс придбати кімнатні рослини зі знижкою у 35%. Це стосується всіх видів, у тому числі рідкісних та екзотичних. Крім того, ми оголошуємо знижки до 50% на квіти, декор, подарунки, предмети догляду за рослинами та багато іншого. Слідкуйте за нашими новинами на сайті ukraflora.ua та в Instagram та чекайте хороших новин! Скористайтеся унікальною можливістю зробити ваш дім ще затишнішим, а себе та своїх близьких – щасливішим!

Повязані товари

Коментарі

Написати коментар


control call
Зберегти список переглянутих товарів
control call
Написати до відділу контролю сервісу
control call
Заявка на ландшафтний благоустрій.
Вид робіт:
control call
Товару немає в наявності, проте ви маєте можливість додати його
до списку очікування.
Як тільки товар з`явиться у продажу, на вашу почтову скриньку надійде повідомлення.
Вашу поштову скриньку:
Інформація для магазину:
control call
control call
request call